Takfornying

Taket er den viktigste beskyttelsen boligen din har mot sol, regn og vind.

Gi taket nytt liv

Taket er den viktigste beskyttelsen boligen din har mot sol, regn og vind. Hver eneste dag utsettes taket ditt for slitasje. Uten nødvendig vedlikehold vil taket måtte byttes ut. Dette blir for en dyr affære, men visste du at det er mulig å fornye taket til en langt lavere pris?

Takfornying AS har siden oppstarten i 2014 vokst til å bli en av de største aktørene i Norden innen takfornying. Forretningsideen deres er å fornye taket gjennom en egenutviklet prosess som er langt billigere enn å bytte ut taket.

Takfornying på 1−2−3−4

Metoden Takfornying AS har utviklet for å gi nytt liv til taket kan oppsummeres i fire punkter: Kontroll, vask, impregnering og maling.

Fornyingen starter med en kontroll der taket kontrolleres for synlige sprekker og brudd. Deretter rengjøres taket for mose, alger og annen skitt. Så impregneres taket før det sprøytemales i den fargen du selv ønsker. Malingen som brukes er egenutviklet og Takfornying AS har blant annet laget en helt egen taksteinsfarge til et borettslag i Bærum.

Når prosessen er gjennomført er taket så godt som nytt og du slipper å tenke mer på vedlikehold i lang tid. Så sikre er Takfornying AS på tjenesten de leverer at de tilbyr 10 års produktgaranti på alle prosjektene de gjennomfører.

Mer informasjon:

Takfornying AS

Takfornying i sameier og borettslag

For eiere av eneboliger er det mye penger å spare på å velge å fornye taket fremfor å bytte det. Vi har flere eksempler der eierne har spart opp mot 250.000 kroner på å fornye taket. For sameier og borettlag kan det være enda mer å spare på å fornye taket. Blokker har større takfalter og for leiligheter/hus i rekker kan det være enda mer å hente på at arbeidet utføres samtidig.

Eneboliger, rekkehus og boligblokker har ulik utforming og det må derfor gjennomføres befaring før dere kan få tilbud på takfornying. Befaring er som alltid gratis hos Velstyrt-partnere. Det eneste som skjer i etterkant av en befaring er at dere får et tilbud på takfornying som dere står helt fritt til å akseptere eller avslå.

Relatert

Unngå uønskede situasjoner

Relatert

Rehabilitering av balkongen

Relatert

Spar penger på LED-lamper!

Relatert

Nyttig verktøy ved oppgradering og vedlikehold