Bytte av vinduer er noe mange boligselskap nå vurderer. Vi hjelper dem med å hente inn tilbud fra leverandører som har erfaring fra arbeid i sameier og borettslag

Gratis hjelp til sameier og borettslag

I åtte år har vi i Velstyrt jobbet for å hjelpe sameier og borettslag med å holde orden på bygninger og anlegg. Hver uke får vi flere henvendelser fra sameier og borettslag som enten skal gjennomføre vedlikeholdstiltak, lurer på muligheten for pengestøtte eller vil ha pristilbud på tjenester. Nå får også dere muligheten til å motta den hjelpen dere trenger – gratis.

De vanligste årsakene til at sameier og borettslag spør oss om hjelp er når de skal:

  • Gjennomføre store vedlikeholdstiltak og lurer på om det finnes muligheter for å få pengestøtte fra Enova.
  • Gjennomføre vedlikeholdstiltak og vil ha pristilbud fra håndverkere som har lang erfaring fra tilsvarende arbeid i sameier og borettslag.
  • Få en oversikt over tilstanden på bygninger og anlegg sånn at de kan lage en vedlikeholdsplan.
  • Bruke profesjonelle til å ta seg av forefallende arbeid, som for eksempel trappevask, plenklipping eller få en fast vaktmester.

Gratis hjelp

Om dere er et av de mange tusen boligselskapene som vet at dere må gjennomføre vedlikehold av bygninger og anlegg, men er usikre på hvordan dere skal gå frem, kan vi hjelpe dere med dette. Hjelpen er gratis og alt dere trenger å gjøre er å fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor. Vi kontakter dere i løpet av kort tid etter at vi mottar henvendelsen.