Alle lekeplasser skal kontrolleres jevnlig for å unngå skader hos barna som bruker dem.

Gratis kontroll av lekeplasser

Lekeplasser er spesielt utsatt for slitasje med tanke på hvordan de blir brukt og hvem de blir brukt av. Sameier og borettslag som har lekeplass er pliktig til å kontrollere denne jevnlig. Gjennom en av våre samarbeidspartnere tilby vi nå gratis kontroll av lekeplasser for alle på Østlandet som bestiller innen 5. desember!

Funksjonsettersyn, som er det faglig korrekte navnet på lekeplasskontrollen, utføres av Trigonor, som er totalleverandør av lekemiljøer.

Unngå skader på barna

Under lekeplasskontrollen sjekkes anlegget for slitasje og mulige farer. Sjekken er av teknisk art og krever  både høy kompetanse fra den som gjennomfører den og riktig arbeidsverktøy. Blant tingene de sjekker er at det ikke finnes verken åpninger mellom 9 og 23 cm eller kileformede åpninger. Dette gjøres for å forhindre muligheten for at barn stikker hodet inn i åpninger der de blir sittende fast og redusere kvelningsfare ved at snorer hekter seg fast.

Lekeplasskontrollen tilbys alle sameier og borettslag på Østlandet. Kontrollen må bestilles innen søndag 5. desember, men trenger ikke utføres innen dette.

Lekeplasskontrollen bestiller du ved å klikke på knappen nedenfor.

Bestill gratis befaring