Glemmer du å søke pengestøtte før avtale om utførelse av tiltak er inngått, vil søknaden om pengestøtte i de aller fleste tilfeller bli avslått.

Ikke glem dette når du søker pengestøtte!

Når du søker støtte til å gjennomføre tiltak i sameiet eller borettslaget, er det en ting du alltid må huske på. Gjør du feil her, vil søknaden din avslås og dere går glipp av muligheten til å få støtte.

I etterkant av artikkelserien om tilskuddsordninger i sameier og borettslag er vi blitt kontaktet av mange som er interesserte i mer informasjon. Mange har ikke visst at det er mulig å søke støtte til prosjekter i boligselskapet og enda færre vet hvordan søknadsprosessen foregår.

Vi tar alle henvendelser på alvor og gjør det vi kan for å hjelpe sameier og borettslag med å få tilskudd på nødvendige tiltak. Det vi ikke kan gjøre noe med, er kravene som stilles fra de som yter tilskuddene. Kravene varierer mellom de ulike aktørene, men ett universelt krav er at det ikke utbetales tilskudd til tiltak som allerede er iverksatt eller der det er inngått avtaler om iverksettelse.

Sjekk på forhånd!

Skal dere gjennomføre tiltak i boligselskapet anbefaler vi at dere gjør det til en rutine at dere alltid sjekker om det finnes tilskuddsordninger for tiltaket som skal utføres.  Dette er en oppgave som ikke tar lang tid og som kan spare dere for store utgifter om dere kvalifiserer til tilskudd. Når avtale om utføres av tiltak er inngått, er det for sent å søke tilskudd.

Relatert

Tilskuddsordninger for sameier og borettslag

Velstyrtplanen

Les også

Gratis vedlikeholdsplan for sameier og borettslag