Velstyrt​.no er en av tjenestene til Velstyrt AS.

Om Velstyrt

Velstyrt AS er et selskap som formidler tjenester til sameier og borettslag. Vi jobber for å hjelpe sameier og borettslag med å få kontroll på vedlikeholdsbehovene. Dette gjør vi blant annet gjennom å skape gode relasjoner mellom boligselskap og leverandører.

Hvem står bak Velstyrt AS, hva tilbyr vi og hvordan tjener vi penger?

Hvem står bak selskapet?

Velstyrt AS eies av Raymond og Hege Berg-Njerve, som etablerte selskapet i januar 2016. Før dette hadde Raymond, som er daglig leder i Velstyrt AS, jobbet med å utvikle tjenestene som i dag er en viktig del av Velstyrt AS gjennom sitt enkeltmannsforetak.

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Velstyrt AS tilbyr disse tjenestene til sameier og borettslag:

  • Velstyrt​.no, som er en informasjonsside med nyheter og informasjon for styreledere og ‑medlemmer i sameier og borettslag.
  • Velstyrtposten, som er et nyhetsbrev som hjelper styrer med å holde seg oppdatert på blant annet tilskuddsordninger de kan søke pengestøtte fra.
  • Velstyrthjelpen, som er en tjeneste der sameier og borettslag kan få hjelp til å finne ut av hvilke tilskuddsordninger de kan søke pengestøtte fra når de skal gjennomøre tiltak. Inkludert i Velstyrthjelpen er også hjelp til å hente inn tilbud fra leverandører som kan gjennomføre tiltakene.
  • Velstyrtlisten, som er en liste over tilskuddsordninger sameier og borettslag kan søke pengestøtte fra.

For bedrifter som tilbyr tjenester til sameier og borettslag tilbyr vi:

  • Booking av befaringer i sameier og borettslag som har behov for tjenestene bedriftene tilbyr.
  • Informasjon om sameier og borettslag som skal gjennomføre tiltak inkludert hvilke tiltak de skal gjennomføre og når de skal gjennomføre dem.

Hvor tilbyr vi tjenestene?

Velstyrt AS holder til i Sarpsborg, men tilbyr tjenester Fra Lindesnes i sør til Namsos i nord. Grunnen til at vi ikke tilbyr tjenester i de nordligste fylkene, er først og fremst fordi de bedriftene vi jobber sammen med har fokusert på andre deler av landet. Vi jobber med å kunne tilby tjenester også her sånn at vi kan hjelpe sameier og borettslag over hele landet.

Hvordan tjener vi penger?

Tjenestene vi tilbyr er gratis for sameier og borettslag. Inntektene våre kommer fra bedrifter som vi hjelper med å bygge gode relasjoner til sameier og borettslag. Dette skjer på disse måtene:

  • Bedrifter vi booker befaringer for betaler oss for denne jobben. Siden oppstarten har vi booket befaringer i rundt 3000 sameier og borettslag på fagområder som vann- og avløp, ventilasjon og elbillading. Befaringene er gratis for boligselskapet. I etterkant mottar styret et tilbud på gjennomføring av tiltak, dersom bedriften som utfører befaringen anbefaler det. Boligselskapet står selvsagt helt fritt til å hente inn tilbud fra andre aktører og til å takke nei til tilbudet.
  • Sameier og borettslag som skal gjennomføre tiltak kan velge å få hjelp av oss til å hente inn tilbud fra leverandører fra oss gjennom Velstyrthjelpen. Den informasjonen vi henter inn her om hvilke tiltak som skal gjennomføres til hvilken tid, samler vi i en liste. Denne listen kan bedrifter kjøpe abonnement på.