Velstyrtlisten gir deg full oversikt over tilskuddsordninger dere kan søke på – på 10 sekunder!

Full oversikt på 10 sekunder!

Vedlikehold og oppgradering av bygg og anlegg koster ofte mye penger. Heldigvis finnes det en rekke tilskuddsordninger som kan være med på å senke kostnadene for sameier og borettslag. Vi har laget en liste som viser hvilke støtteordninger som er tilgjengelige for nettopp dere å søke på!

Velstyrtlisten, som vi kaller den, inneholder 100 tilskuddsordninger. Noen av disse er nasjonale, noen dekker et fylke mens andre gjelder kun en kommune eller en bydel.

I Velstyrtlisten velger du hvilken kommune du bor i og får umiddelbart opp en liste over hvilke tilskuddsordninger dere kan søke på. Fra du er inne på Velstyrtlisten tar det 10 sekunder før du har en oversikt over hvilke tilskuddsordninger ditt sameie eller borettslag kan søke pengestøtte fra.

Velstyrtlisten er gratis og er tilgjengelig for alle som abonnerer på nyhetsbrevet vårt. Velstyrtposten sendes ut per e‑post to ganger i måneden og inneholde nyheter, tid og råd som gjør det enklere å være styremedlem i et sameie eller borettslag.

Du får tilgang til Velstyrtlisten ved å fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor. Når du har gjort dette får du umiddelbart en e‑post som gir deg tilgang til Velstyrtlisten.