Vannskader til flere hundre tusen

I Brønnøysund har Heidi Rødberg-Larsen opplevd det samme som altfor mange andre nordmenn ved at vann har ødelagt store verdier i boligen hennes. Leiligheten, som hun arvet etter foreldrene og er fra 2012, har vannskader som så langt har påfært henne hundretusenvis av kroner.

Hvert sjette minutt oppstår det en vannskade i Norge. Vannskader kan i stor grad unngås og den enkleste måten å gjøre dette på er innstallere vannstoppere. Se sak på Velstyrt-TV om vannskader og hvordan de kan unngås.

Kilde: NRK

La fiber i konkurrentens rør

Krangel mellom konkurrenter innenfor kommunikajonsløsninger er ikke uvanlig. Sameier og borettslag er lukratiive markeder for Telenor, Telia og de andre aktørene som tilbyr blant annet tv- og internetttløsninger.Å trekke kabler er dyrt og nå hevder Bergen fiber at Telia har tatt seg til rette ved å legge fiber i rør som tilhører Bergen fiber. Bakgrunnen for dette er at et boligsameie ville bytte leverandør av tv- og internettjenester.

Kilde: Digi​.no

Teller syklister forbi seniorboliger

Etter at Bymiljøetaten publiserte en rapport om trafikanter i Grefsenveien, har beboerne i seniorboligene i Grefsenveien 78D arrangert sin egen telling av syklister. Bakgrunnen er en langvarig konflikt om planglte opphøyde sykkelfelter i Grefsenveien. Grefsen Senior Boligsameie vil etter en utbygging få sykkelsti like utenfor inngangen som vil gjøre korte stopp ved inngangen umulig.

Kilde: Nordre Aker Budstikke

LES OGSÅ