De økte strømprisene gjør det stadig mer lønnsomt å legge solcellepanel på tak i sameier og borettslag.

Vet du verdien på taket ditt?

Er det store flater som ikke brukes til noe på taket i sameiet eller borettslaget? Da kan dere sitte på store potensielle verdier!

For sameier og borettslag er solcelleanlegg på tak noe som kanblii en svært god investering. Vi hjelper deg med å finne ut hvor mye strøm dere kan produsere på taket, hva det vil koste og hvor lang tid det vil ta før investeringen lønner seg.

Installatør med 100 års erfaring

I Velstyrt jobber vi kun sammen med serisøe aktører med erfaring fra det nordiske og norske markedet. Innen solceller er Bravida partneren vår. Med hundre års erfaring fra bransjen garanterer Bravda ikke bare for at tilbudene skal være konkurransedyktig på pris og kvalitet, men også for at dere som potensiell kunde forstår hva dere blir tilbudt og hvilke konsekvenser det vil ha om dere godtar tilbudet. Som en ekstra bonus tilbyr de også å komme hjem til dere for å legge frem tilbudet for styret og beboerne sånn at dere får svar på spørsmål knyttet til tilbudet.

Meld interesse

Vil du vite hva taket ditt kan produsere av verdier i kroner og øre? Det hjelper vi deg gjerne med!

Tjenesten er gratis og dere forplikter dere ikke til noe som helst. Dere melder interesse ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Dere får deretter en ny e‑post med  informasjon om hvordan dere finner ut av hva taket kan produsere av verdier.