Velstyrthjelpen hjelper sameier og borettslag med å finne ut hvilke tilskuddsordninger dere kan søke pengestøtte fra samt finne de beste leverandørene av tiltak.

Velstyrthjelpen

Hvordan finner dere ut av hvilke tilskuddsordninger dere kan søke pengestøtte fra? Hvordan finner dere den leverandøren som hjelper oss med å gjennomføre tiltakene rimelig, men til høy kvalitet? Dette hjelper vi dere med gjennom Velstyrthjelpen.

Velstyrthjelpen er en gratistjeneste der vi hjelper dere med å søke pengestøtte til gjennomføring av vedlikeholds‑, utbedrings- og rehabiliteringstiltak. Vi hjelper dere også med å hente inn tilbud fra flere leverandører sånn at dere kan velge det tilbudet som passer best for dere.

Mye penger å hente

Hvert år deles det ut hundrevis av millioner i pengestøtte til sameier og borettslag. Styrer som er oppdaterte på hvilke tilskuddsordninger som finnes og hvordan de søker på disse har muligheten til spare beboerne for store summer. I Velstyrthjelpen jobber vi for at nettopp ditt boligselskap skal få tak i noe av disse pengene.

Du kan lese mer om pengestøtte og hvordan dere får tak i dette i denne artikkelen.

Lavere pristilbud gir lavere sluttpris

Pengestøtte fra tilskuddsordninger betales ofte ut som en prosent av totalkostnaden. Jo lavere pristilbud dere får, jo lavere vil sluttprisen bli.

Hvordan vi kan hjelpe dere med å finne den beste og billigste leverandøren av tiltak dere har bestemt dere for å gjennomføre kan dere lese mer om i denne saken.

Hva koster Velstyrthjelpen?

Velstyrthjelpen er gratis og vi tar ikke provisjon fra bedriftene som gir tilbud. Dette betyr at det ikke påløper ekstrakostnader for bedriftene dere velger til å utføre oppdragene. Dere står selvsagt også helt fritt til å velge leverandører utenfor nettverket vårt.

Hvordan bestiller vi Velstyrthjelpen?

Dere kan registrere interesse for Velstyrthjelpen ved å fylle ut skjemaet nedenfor. I etterkant vil dere få en e‑post med forslag til dato og tidspunkt for samtale der vi snakker om hva dere har tenkt å gjennomføre av tiltak.